Wat klanten zeggen

Verkoop

Cijfer 9

Het contact met Rogier Makelaardij tijdens de verkoop van onze woning verliep zeer goed. Rogier is duidelijk in zijn communicatie en staat open voor suggesties.

Mevr. De Vries - 12 januari 2023

Cijfer 9

Alles is perfect verlopen en tevreden met de prijs Rogier heeft ons goed ingelicht en de onderhandelingen liepen perfect

Dhr. De Vries - 5 januari 2023

Cijfer 8.5

Het contact met Rogier Makelaardij tijdens de verkoop van onze woning verliep zeer goed. Rogier is duidelijk in zijn communicatie en staat open voor suggesties.

Een funda gebruiker - 24 augustus 2022

Cijfer 10

Rogier heeft ons rustig en vakkundig door de ver- en aankoop van het huis van m’n moeder geholpen. De problemen die we onderweg tegenkwamen heeft hij geduldig aangepakt. We kunnen Rogier Borsjes van harte aanbevelen.

Een funda gebruiker - 18 juli 2022

Cijfer 8.5

Goed en betrouwbaar persoon. Goede kijk en kennis van de markt. Maakt goede en heldere afspraken.

Een funda gebruiker - 12 juli 2022

Cijfer 10

Wij wilde een betrouwbare makelaar. Waarbij het gevoel goed moest zijn. Je moet elkaar kunnen begrijpen en vertrouwen. Bij makelaar Rogier hebben wij alles gevonden. No nonsens en nakomen wat je belooft een prettige eerlijke persoon.

Een funda gebruiker - 26 mei 2022

Cijfer 10

Rogier is een prettig mens. Hij maakt duidelijke afspraken en komt die na. Als we vragen hadden konden we altijd bij hem terecht. Wij hebben de samenwerking met hem als zeer prettig ervaren. Wij zouden hem bij iedereen aanraden.

J. van der Wurff - 9 februari 2022

Cijfer 9

Het ging heel goed. Wij raden ook deze makelaar aan. Een fantastische man. Rogier heel veel succes verder

Mevr. Klinkhamer kees - 1 februari 2022

Cijfer 10

Rogier is een hele professionele en goede makelaar. Hij is duidelijk in de communicatie en kan snel schakelen. Super fijn in een onzekere tijd. Hij heeft echt met ons meegedacht en ons huis goed verkocht.

Rick Koning - 13 december 2021

Aankoop

Cijfer 10

Rogier is the best person to help you buy a home. Contact with him is quick and precise. He helped us find a home, negotiate the sale price and guided us through all the steps of buying a home

Dhr. Damian Talar - 11 januari 2023

Cijfer 10

Een prima samenwerking met Rogier en Tamara!! Altijd goed bereikbaar voor vragen en overleg. Met een prachtig huis als resultaat!!

Een funda gebruiker - 16 november 2022

Cijfer 8.3

Rogier kon snel maar toch deskundig schakelen bij de aankoop van de woning. Hierdoor hebben wij met vertrouwen een bod uitgebracht. Ook de communicatie verliep goed en werden ook meegenomen in de communicatie met de verkopend makelaar.

Een funda gebruiker - 14 september 2022

Cijfer 8.8

Rogier Makelaardij is goed bereikbaar en geeft duidelijk advies. Zowel het zoeken naar geschikte woningen, afspraken inplannen en hulp bij bezichtigen verliep naar wens. De opmerkingen tijdens het bezichtigen zijn zeer nuttige en dat helpt bij het bepalen van een geschikte bieding. Ook in het uiteindelijke proces van de aankoop van onze nieuwe woning stond hij ons goed bij.

Stijn Ruijgrok - 14 juli 2022

Cijfer 9.3

Rogier is een fijne makelaar die ons fantastisch geholpen heeft om ons nieuwe huis te vinden. Korte lijnen een heldere blik op zaken en een erg prettige manier van communicatie. Ik zou hem mijn beste vrienden aanbevelen!

Mevr. Leichel - 22 april 2022

Cijfer 8.8

Fijne makelaar. Prettige contact en heldere communicatie. Geeft goed advies en is erg behulpzaam.

René Tekelenburg - 23 november 2023

Cijfer 10

Rogier is een professionele makelaar met veel kennis en hij heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Zonder Rogier hadden we het huis niet voor zo’n goede prijs gehad. Hij heeft ons een duidelijk en realistisch beeld van het huis gegeven. Communicatie verliep heel goed. We zijn zeer tevreden over Rogier.

Rick Koning - 19 november 2021

Cijfer 10

Rogier is een zeer prettig persoon. Voor ons heeft hij erg veel betekend tijdens onze zoektocht naar een geschikt huis. Dankzij hem hebben we nu een fijn huis kunnen kopen. Rogier luistert goed, maakt dingen niet mooier dan ze zijn en zijn hulp gaat verder dan alleen het financiële proces rondom de koop. Absoluut onmisbaar voor ons geweest. Ik zou hem bij iedereen aanraden.

J. van der Wurff - 13 augustus 2021

Meer reviews:

Check de Makelaarspagina op Funda